Trainings formules

Body building

In een apart gedeelte van de fitness kunnen ook de mensen zich uitleven die zwaarder willen trainen.

Crossfit 

CrossFit is een manier van fitness die gewichtheffen, atletiek en gymnastiek combineert in één trainingsvorm. Gedurende de training worden functionele bewegingen op een gevarieerde manier in een hoge intensiteit zo snel mogelijk uitgevoerd.

Fitness

In het fitness gedeelte staan de nieuwste toestellen van nautilus, deze toestellen zijn uiterst makkelijk in gebruik omdat ze geen gebruik meer maken van steekgewichten maar het bijzetten van gewicht gebeurt hier met een eenvoudige draai aan de draaiknop.  Door gebruik te maken van de nautilus one verkleint de kans op blessures doordat de lichaamseigen bewegingsbaan wordt nagebootst.

Metaphose

Het “Metaphose” concept is een nieuw concept dat ontwikkeld werd door voormalig fitnessmodel en Miss Figuur Anna Tafuri. (meervoudig nationaal fitnesskampioene en houdster van verschillende internationale titels.) Anna specialiseerde zich op het gebied van blijvend gewichtsverlies. Haar passie deelde ze met klanten, vrienden, vriendinnen en familie, die haar aanmoedigden haar succes en kennis te delen met al diegenen die hetzelfde doel wilden bereiken.

Nutritech

Geef jezelf en je workout een extra boost

met deze aanvullende producten!

(o.a. extra eiwitten, vitaminen, vervangmaaltijden, enz.)

Rode Kruisweg 21 - 3520 Zonhoven

Telefoon: 0477/856.633

Mail: info@in-shape.be